Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η μόνη λύση είναι και ανέφικτη: λέγεται Μουρίνιο!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τη «μαύρη Δευτέρα» της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και την ιδανική, αλλά ανέφικτη λύση για τον πάγκο μετά την παραίτηση του Ρόι Χότζον...

Πριν απο 66 χρόνια η Αγγλια διαθέτοντας μερικά απο τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της ηττήθηκε απο τις ΗΠΑ στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Κυπελλο! Ήταν ενα απίστευτο σοκ που σε καποια δημοσιογραφικά γραφεία ερμηνεύτηκε ως λαθος και μάλιστα εφημερίδα δημοσίευσε το αποτέλεσμα ως 10-1 πιστεύοντας πως το πρακτορείο Reuters ειχε γράψει λάθος το σκορ! Αυτό ηταν το μεγαλύτερο σοκ που ειχε περάσει η εθνική Αγγλίας... Μέχρι τώρα! Όμως ολα τα πραγματα έχουν μια....εξέλιξη!

Σε μια βραδιά που καταγράφεται ως "μαύρη Δευτέρα" στη Νίκαια της Γαλλίας έν ετει 2016 η Ισλανδία ηρθε για να ρίξει τη πιο βαριά σφαλιάρα που εχει δεχτεί το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Χωρίς να "κλέψει" τιποτα χωρις να "εκβιάσει" οτιδήποτε η Ισλανδια συνέχισε αυτο το απίθανο ποδοσφαιρικό της παραμύθι αφου πέταξε εκτός τελικών πρώτα την Ολλανδια και μετα εδώ την Αυστρία μένοντας αήττητη με την Πορτογαλία και την Ουγγαρία. Τώρα πηρε το πιο σημαντικό της σκαλπ απογειώνοντας τους οπαδούς της νικώντας κατά κράτος αυτή την αναιμική Αγγλια που μάλιστα προηγήθηκε πολυ νωρίς με 1-0 με το πεναλτι του Ρούνει!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x