Δραστηριότητες

Η μουσική συναντά το κρασί στο Κτήμα Κοκοτού

Ένα τριήμερο πολυσυλλεκτικό μουσικό φεστιβάλ με τίτλο «Η Μουσική συναντά το Κρασί» διοργανώνεται από το Κτήμα Γ. Κοκοτού, 19 - 21 Ιουνίου.

Στο πανέμορφο σκηνικό που απλώνεται ανάμεσα στον αμπελώνα και το οινοποιείο, όπου παράγονται τα κρασιά του Κτήματος Γ. Κοκοτού, διάσημοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, θα χαρίσουν στους οινόφιλους και τους λάτρεις της μουσικής μοναδικές στιγμές, με μελωδίες που μένουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά την Πέμπτη 19 Ιουνίου με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον αγαπημένο τραγουδοποιό, που θα μας παρασύρει με τις μελωδικές ιστορίες του στην Κρήτη, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο, μιλώντας για το Χρώμα Της Αγάπης και άλλα πολλά που... «ξέρουμε πως υπάρχουν και ίσως να μην τα βρούμε».

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, οι σολίστες Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν θα χαράξουν μία μουσική διαδρομή στο χρόνο, με αγαπημένα έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, το τραγούδι και την κλασσική δημιουργία.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x