Μοτοσικλέτα

Η νέα καταιγίδα της Suzuki

Η νέα Suzuki V-Strom 1000 ABS βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Μια μοτοσικλέτα θρύλος που καλείται να συνεχίσει την ιστορία που έχτισαν οι Suzuki που δημιούργησαν την κατηγορία Mega On/Off.

Η εμφάνισή της άλλωστε είναι εμπνευσμένη από την πρώτη On/Off μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού της Suzuki, τη DR750S. Με τέτοια κληρονομιά και παρακαταθήκη τον best seller προκάτοχό της, η νέα V-Strom 1000 ABS έρχεται να κατακτήσει την αγορά χάρη στα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά της και τις μοναδικές καινοτομίες της.

Συμπαγής και χαμηλού βάρους, για να ταιριάζει σε κάθε σωματότυπου και χαρακτήρα αναβάτη, πλούσια εξοπλισμένη και άριστα λειτουργική, με έναν εξαιρετικό υδρόψυκτο V-twin κινητήρα, πρόκειται για μια μοτοσικλέτα φτιαγμένη από ενθουσιώδεις δημιουργούς για ενθουσιώδεις αναβάτες.

Η νέα Suzuki V-Strom 1000 ABS χρησιμοποιεί έναν καινούριο κινητήρα V-twin 1.037 κυβικών με περιεχόμενη γωνία 90ο, και τον οποίο οι τεχνικοί της Suzuki κατάφεραν να κάνουν συνολικά οκτώ κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Προσφέρει, εκτός από μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία, απρόσκοπτη παροχή δύναμης και υψηλή χρηστικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x