Επικαιρότητα

Η νεκρολογία που έγινε... viral - «Προτίμησε να πεθάνει από το να ψηφίσει Τραμπ ή Χίλαρι»

Οι επόμενες γενικές εκλογές των ΗΠΑ έχουν γεμίσει τρόμο πολλούς Αμερικανούς ψηφοφόρους που θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα φοβερό... δίλημμα

Οι επόμενες γενικές εκλογές των ΗΠΑ, που πρόκειται να λάβουν χώρα τον ερχόμενο Νοέμβρη, έχουν γεμίσει τρόμο πολλούς Αμερικανούς ψηφοφόρους, καθώς σιγά-σιγά γίνεται ξεκάθαρο πως το τελικό δίδυμο που θα διεκδικήσει τον τίτλο του προέδρου των ΗΠΑ θα είναι, αναπόφευκτα, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Χίλαρι Κλίντον.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, χιλιάδες πολίτες της χώρας (ανεξάρτητα των πολιτικών τους πεποιθήσεων) βρίσκουν τα δύο αυτά πρόσωπα ιδιαίτερα αντιπαθή. Στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ, ακόμα και υποστηρικτές των Ρεπουμπλικανών έχουν εκφράσει αποστροφή για τον ακραίο ρατσισμό του, ενώ η Χίλαρι Κλίντον θεωρείται αναξιόπιστη ακόμα και από ένθερμους Δημοκρατικούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της άποψης που έχουν αρκετοί Αμερικανοί πολίτες για τους δύο αμφιλεγόμενους πολιτικούς αποτελεί μια νεκρολογία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Times-Dispatch και αναφέρει ότι η εκλιπούσα προτίμησε να... πεθάνει από τον να ψηφίσει Τραμπ ή Χίλαρι.

Η νεκρολογία κάνει από το πρωί τον γύρο των social media και είναι 100% αληθινή, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εφημερίδας.

«Αντιμέτωπη με την προοπτική να αναγκαστεί να ψηφίσει είτε τον Ντόναλντ Τραμπ είτε την Χίλαρι Κλίντον, η Μέρι Αν Νόλαντ από το Ρίτσμοντ επέλεξε τελικά να ενωθεί με την αιώνια αγάπη του Θεού την Κυριακή, 15 Μαΐου του, 2016, σε ηλικία 68 ετών», αναφέρει χαρακτηριστικά η νεκρολογία, συνθέτοντας στη συνέχεια το προφίλ μιας γυναίκας που είχε αφιερώσει τη ζωή της στην ανατροφή των παιδιών της.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της νεκρολογίας, όπως τη δημοσίευσε ένας χρήστης στον λογαριασμό του



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x