Euroleague

«Η νίκη της χρονιάς στο ΣΕΦ»

Σημαντικότερη νίκη της χρονιάς χαρακτήρισε αυτή επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Μακάμπι ο Ντέβιν Σμιθ.

Νίκη-ορόσημο για τη φετινή πορεία της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα αποτελεί αυτή που πέτυχε προ δύο εβδομάδων στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Ντέβιν Σμιθ στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

«Νομίζω πως η νίκη μας στο ΣΕΦ ήταν η πιο σημαντική της χρονιάς για μας», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ, που αναδείχθηκε MVP του Μαρτίου. «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε όλες τις ομάδες που μας είχαν νικήσει στον πρώτο γύρο, ειδικά τον Ολυμπιακό που μας είχε κερδίσει με έναν πόντο. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε τον αγώνα και τα καταφέραμε. Λίγες ομάδες μπορούν να νικήσουν σε εκείνη την έδρα», πρόσθεσε.

Ο άλλοτε άσος του Πανελληνίου είχε πετύχει ένα καθοριστικό τρίποντο από μεγάλη απόσταση και υπό την πίεση του Κώστα Παπανικολάου. «Θυμάμαι πως είχα πάρει την μπάλα και στη συνέχεια είχα χάσει προσωρινά την κατοχή. Μετά είχα κοιτάξει στο χρονόμετρο και ο χρόνος τελείωνε. Έπρεπε να σουτάρω, το έκανα χωρίς να σκέφτομαι την απόσταση ή τίποτε άλλο και η μπάλα μπήκε μέσα», τόνισε για τη φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα φέρνοντας την ομάδα του στο +6 ενάμιση λεπτό πριν το τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x