Τεχνολογία

Η ομάδα ανάπτυξης του Talos Principle αντιμετωπίζει έξυπνα την πειρατεία

Το κροατικό στούντιο ανάπτυξης Croteam εφάρμοσε ένα έξυπνο in-game μέτρο κατά της πειρατείας στο τελευταίο της puzzle game με τίτλο The Talos Principle.

Το κροατικό στούντιο ανάπτυξης Croteam εφάρμοσε ένα έξυπνο in-game μέτρο κατά της πειρατείας στο τελευταίο της puzzle game με τίτλο The Talos Principle.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης JK αναρωτήθηκε μέσα από το επίσημο φόρουμ του τίτλου στο Steam αν το να «κολλάει» ο παίκτης μέσα στο ασανσέρ (κατά τη διάρκεια της δράσης) είναι κάποιο bug στο game που εμποδίζει τους χρήστες από το να ολοκληρώσουν τον τίτλο.

Όπως φαίνεται, όμως, πρόκειται για ένα σκηνικό (το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου) που εμφανίζεται σε όσους έχουν «κατεβάσει» παράνομα το παιχνίδι και όχι για κάποιο bug της ψηφιακής έκδοσης του Talos Principle.

Φυσικά η Croteam αναμένεται να διαθέσει ένα νέο patch για τον τίτλο, προκειμένου να «επιδιορθωθεί» αυτό το μέτρο κατά της πειρατείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Talos Principle δεν είναι το μόνο game που περιλαμβάνει μία τέτοιου είδους προστασία κατά της πειρατείας, καθώς παρόμοιο μέτρο έχει εφαρμοστεί και στο The Sims 4 μέσω του οποίου οι κάτοχοι της «πειρατικής έκδοσης» του τίτλου έρχονται αντιμέτωποι με μία “pixelated” οθόνη, καθιστώντας έτσι δύσκολη την περαιτέρω πρόοδό τους.

Βρείτε περισσότερο υλικό και δείτε ένα σχετικό video εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x