Γενικά

«Η πάλη στέκεται ξανά στα πόδια της»

Κάλεσμα στον κόσμο και ιδιαίτερα στα παιδιά απεύθυνε ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πάλης, μέσω του αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Την άποψη ότι το άθλημα της πάλης στέκεται και πάλι στα πόδια του με αξιοπρέπεια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξέφρασε μέσω του αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης προσκάλεσε τον κόσμο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης όπου σήμερα (Κυριακή, 9/2) θα διεξαχθεί η τελική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας ανδρών και γυναικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Λάμπρο Καραγκάνη:

«Κάποιοι προσπάθησαν να εμπορευματοποιήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αντικαθιστώντας την πάλη. Ωστόσο, η πάλη στέκεται ξανά στα πόδια της με αξιοπρέπεια. Η Ηλιούπολη φιλοξενεί τους Πανελλήνιους αγώνες πάλης με μεγάλη χαρά. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:30 στο πρώτο κλειστό της Ηλιούπολης. Θέλουμε να έρθουν τα παιδιά, θα τιμηθούν μεγάλες προσωπικότητες της πάλης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x