Super League 2

Η Παναχαϊκή είναι εδώ! (video)

Μια… παρένθεση ήταν με την ΑΕΚ και ξανά προς τη δόξα τραβά! Η Παναχαϊκή πέρασε απ’ το Ρέθυμνο, επικρατώντας 2-1 της Επισκοπής και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή. Μαντάρα ο διαιτητής.

Με τον καλύτερο τρόπο «ξεπέρασε» την ήττα απ’ την ΑΕΚ η Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί –κάτω από έντονο αέρα- πήγαν στο Ρέθυμνο και… πέρασαν αέρα την Επισκοπή, επικρατώντας 2-1 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική.

Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τους «κοκκινόμαυρους» στους 12 βαθμούς (τέσσερις νίκες σε πέντε ματς) και τους έφερε στο -3 απ’ την πρωτοπόρο «Ένωση» και στο -1 από Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά, που έχουν όμως ματς περισσότερο.

Στο 21’ ο Ντα Κόστα επιβεβαίωσε πως έχει πόδι… φαρμάκι και με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Για να έρθει 5 λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μαρουκάκης (επωφελούμενος την ώρα ενέργεια του Χαρτσιά) να γράψει το 0-2.

Προς στιγμήν, αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε ο ρέφερι του ματς που δεν απέβαλλε τον Λιονάκη (64’) δεχόμενος… ισχυρές πιέσεις των γηπεδούχων, ενώ στο… καπάκι δεν έδωσε λανθασμένα πέναλτι υπέρ των Πατρινών σε ανατροπή του Χαρτιά (σε φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ).

Εν τέλει, οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 75’ όταν αποβλήθηκε –αυστηρά- ο Μαραθιανός, αλλά το μόνο που κατάφερε η ομάδα του ήταν να μειώσει στην εκπνοή με τον Μποτωνάκη, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, σκορ με το οποίο απέδρασε η Παναχαϊκή!



Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (46' Μανουσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (46' Δρακάκης), Ράντοβιτς (67' Φοβάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (55' Ζλατκόφσκι), Μαρουκάκης, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (85' Αναστασόπουλος), Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης (90' Τσώνης).

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x