Δελτία Τύπου

Η παρουσίαση του XTERRA Greece Championship

H XTERRA GREECE σας προσκαλεί στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.30, στο ξενοδοχείο «Pallas Athena Grecotel».

H XTERRA GREECE σας προσκαλεί στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.30, στο ξενοδοχείο «Pallas Athena Grecotel», Αθηνάς 65, πλ. Κοτζιά, στο πλαίσιο της παρουσίασης της διοργάνωσης του «XTERRA Greece Championship».

Ο αγώνας, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου 2014 στη λίμνη Πλαστήρα και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Η XTERRA είναι το μεγαλύτερο brand παγκοσμίως στο ορεινό τρίαθλο (κολύμβηση-ποδηλασία-τρέξιμο) και τα multisport events, με διοργανώσεις σε περισσότερες από 25 χώρες στον κόσμο, ανάμεσα τους και η Ελλάδα από το 2013.

Το παρών στη Συνέντευξη Τύπου, θα δώσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής XTERRA και 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης Nicolas Lebrun (4 φορές Πρωταθλητής Γαλλίας στο Δίαθλο, winter triathlon, αθλητής της χρονιάς το 2005 στα Endurance Sports Awards), οι Έλληνες πρωταθλητές τριάθλου Ντενίζ Δημάκη και Βασίλης Κρομμύδας (με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων/νος Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, και ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρης Τσιαντής.

XTERRA Greece- Ζήστε Περισσότερα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της XTERRA Greece

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x