Βόλεϊ

Η πεντάδα τους περιμένει…

Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό "εισιτήριο" ξεκινάει το Σάββατο, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να φιλοξενεί την Κηφισιά στις 18:00 στο «Μιχάλης Γραμματικόπουλος» για την πέμπτη θέση της Volley League.

Οι ακρίτες … γλυκάθηκαν από την επιτυχημένη τους παρουσία τα δύο τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλουν τη νίκη για να βάλουν τις βάσεις, ώστε να έχουν δικαίωμα να ξαναφορέσουν το ευρωπαϊκό τους «κοστούμι».

Εκτός των άλλων, αυτός είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της φετινής σεζόν και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τους αθλητές που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και φέτος.

«Σας περιμένουμε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, για την φετινή τους υπερπροσπάθεια», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την άλλη, η Κηφισιά μπορεί να μην έχει προτεραιότητα την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο η πέμπτη θέση θα αποτελέσει το δεύτερο καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της.

Ο Κώστας Ταμπουρατζής τόνισε πως: «Πλέον, στόχος μας είναι η πέμπτη θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να "κλείσουμε" τη χρονιά στην έδρα μας, δίπλα στους φιλάθλους μας. Ήταν μια χρονιά ούτε με θετικό, ούτε με αρνητικό πρόσημο. Έχουμε προσωπικά κίνητρα για την άτυπη μάχη της πέμπτης θέσης».

Σε 17 αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν στη Volleyleague, ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 12-5. Για το πρωτάθλημα, η Κηφισιά δεν έχει νικήσει ποτέ τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, με εξαίρεση μία νίκη στο Λιγκ Καπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x