Gossip

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι εκθαμβωτική ως Ντονατέλα Βερσάτσε (pics)

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η Ντονατέλα Βερσάτσε στο American Crime Story. Η εμφάνιση έκπληξη του Ρίκι Μάρτιν...

Η Πενέλοπε Κρουζ, ο Ρίκι Μάρτιν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης σειράς «American Crime Story» που ξετυλίγει τον μίτο του εγκλήματος μόδας στο Μαϊάμι που με θύμα τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας, Τζιάνι Βερσάτσε έκαναν στο Entertainment Weekly την πρώτη επίσημη φωτογράφιση τους.



Η σειρά "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story εξιστορεί όσα προηγήθηκαν του φόνου που σόκαρε τον κόσμο της μόδας στις 15 Ιουλίου του 1997. Τότε ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε από τον serial killer, Άντριου Φίλιπ Κιουνάναν που δολοφόνησε τουλάχιστον πέντε άτομα μέσα σε τρεις μήνες προτού αυτοκτονήσει λίγο μετά τη δολοφονία του σχεδιαστή.



Μετά την ιστορία του Ο. Τζ. Σίμπσον, η βραβευμένη σειρά φέρνει στην οθόνη το λαμπερό cast με την Κρουζ να υποδύεται την Ντονατέλα Βερσάτσε και τον Ρίκι Μάρτιν τον Antonio D'Amico, σύντροφο του αδικοχαμένου σχεδιαστή μόδας.



Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Μάρτιν με τον Ryan Murphy καθώς έχει ήδη εμφανιστεί στο παρελθόν ως δάσκαλος ισπανικών σε ένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς "Glee".



H σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x