Γενικά

Η πιο επική windsurf μάχη επί της οθόνης!

Η πιο συγκλονιστική windsurf περιπέτεια “Red Bull StormChase- A force 10 adventure” κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 31/01, στις 18:00, στο NissakiaSurfClub της Λούτσας.

"3 καταιγίδες, 10 windsurfers, 1 Πρωταθλητής. Πεδίο δράσης: ολόκληρος ο πλανήτης.

Αυτά είναι τα συστατικά για τον πιο σκληρό και συνάμα συναρπαστικό αγώνα windsurfingπου έχει γίνει ποτέ, το RedBullStormChase, που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.

Αυτό το Σάββατο, 31/01, στις 18:00 παρακολουθήστε την επική ταινία windsurf“Red Bull StormChase- A force 10 adventure” στο NissakiaSurfClub, στη Λούτσα.

Η κινηματογραφική μεταφορά του σκληρού windsurf αγώνα παρουσιάζει τη γιγαντιαία και παθιασμένη μάχη των συμμετεχόντων ενάντια στα γιγαντιαία κύματα και την δύναμη της καταιγίδας σε τρεις παγκόσμιες αποστολές.

inner

Κοιτάξτε βαθιά στην ψυχή τωνwindsurfers, καθώς αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και ξεπερνούν τα όρια της κατάκτησης των κυμάτων κάθε στιγμή. Το RedBullStormChaseδημιούργησε μια νέα εποχή στην κατηγορία του windsurfing.

Όταν ο αγώνας ξεκίνησε το 2012, είχε προγραμματιστεί ως ένα τετράμηνο κυνήγι εμπειριών παγκοσμίως. Τελικά, μετατράπηκε σε μια διετή περιπέτεια σε όλο τον κόσμο, με προορισμούς την Ιρλανδία, την Τασμανία και την Κορνουάλη.

Τα κριτήρια ήταν απλά: άνεμοι μεγαλύτεροι των 10 μποφόρ και 10 παγκοσμίου φήμης windsurfers από 8 διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και τέσσερις παγκόσμιοι πρωταθλητές (ThomasTraversa, MarcilioBrowne, VictorFernandez, JoshAngulo).

«Έπρεπε να μετατρέψουμε το φόβο σε σεβασμό για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συναρπαστικές δυνάμεις της φύσης. Η ταινία παρουσιάζει τα πάντα σχετικά με το RedBullStormChase: καταπληκτικές τοποθεσίες, απίστευτες συνθήκες, εμάς να ξεπερνάμε τα όρια και έναν συγκλονιστικό αγώνα!» δήλωσε ο νικητής και παγκόσμιος πρωταθλητής 2014, ThomasTraversa.

Αμέσως μετά την προβολή του “RedBullStormChase- Aforce 10 adventure” θα ακολουθήσει after party".

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x