Μαχητικά Αθλήματα

Η πιο μεγάλη πρόκληση

Το όνειρο για την Αρετή Μαστροδούκα συνεχίζεται. Στις 9 Μαΐου ανεβαίνει στο ρινγκ, διεκδικώντας μια ακόμα παγκόσμια διάκριση, μπροστά στο ελληνικό κοινό στον «Τάφο του Ινδού».

Μια ακόμα πρόκληση περιμένει την Αρετή Μαστροδούκα. Τούτη τη φορά η μεγαλύτερη της πλούσιας καριέρας της.

Η κορυφαία Ελληνίδα πυγμάχος, συνεχίζει αήττητη (8-0) και στις 9 Μαΐου θα έχει την ευκαιρία να κάνει τρεις τους τίτλους της αφού στο main event του Gods of War θ’ αντιμετωπίσει την Loli Munoz.

Με νίκη ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά στη διεθνή κατάταξη (φιγουράρει στο Νο 12 στον κόσμο) και η τροπαιοθήκη της θα γεμίσει με ζώνες από τις κορυφαίες ομοσπονδίες WIBF, WBF και GBU!

Η αντίπαλός διαθέτει εξίσου μεγάλη εμπειρία, μετρά 12 νίκες, αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2001 και στο τέλος του 2014 διεκδίκησε παγκόσμιο τίτλο.

Η διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη, ο οποίος έκλεισε τον σπουδαίο αγώνα θα φιλοξενηθεί στον «Τάφο του Ινδού» (κλειστό Λεωφόρου Αλεξάνδρας) με την αμέριστη στήριξη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αυτό το διάστημα η Μαστροδούκα προετοιμάζεται εντατικά στην Αγγλία υπό τις οδηγίες του Alec Wilkey, ενώ στην Ελλάδα καθοδηγείται προπονητικά από τον πολύπειρο, Γιάννη Κακαράκη.

Το main event θα πλαισιώσουν 13 ακόμη δυνατές μάχες. Στην πρώτη που ανακοινώθηκε, ο ανερχόμενος, Γιάννης Μπούκης, μόλις λίγο καιρό μετά την κατάκτηση ζώνη της WKU θα κοντραριστεί με τον Σταύρο Γιανσικλίδη με όρους Muay Thai (3Χ3', 71κ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x