Επικαιρότητα

Η Πόλα Ρούπα ήθελε μαζική απόδραση: Είχε κάνει και πρόβα με το ελικόπτερο -Ο ρόλος του «φαντομά»

Μια απίστευτη επιχείρηση απόδρασης.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά όπως φαίνεται η Πόλα Ρούπα, ή η Χριστίνα Αρβανίτη, όπως συστηνόταν, είχε κάνει και πρόβα για τη θεαματική, μαζική, όπως φαίνεται, απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού που προετοίμαζε.

Τα στοιχεία που έρχονται πλέον στο φως δείχνουν ότι η Πόλα Ρούπα, που εμφανιζόταν ως ευκατάστατη κτηματομεσίτρια, έκανε... πρόβα, τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, επικοινώνησε μέσω e-mail με το πρακτορείο απ' όπου νοίκιασε και το ελικόπτερο το οποίο επιχείρησε να καταλάβει και ζήτησε να πετάξει. Για να μην δώσει στόχο, λένε οι πληροφορίες, τότε ζήτησε να κάνει μια πτήση από το Καζίνο του Λουτρακίου προς την Αμφίκλεια. Ολα αυτά προσποιούμενη την πλούσια πελάτισσα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή Θερμησία Πόρτο Χελίου Αργολίδας,

Πήγαινε για... μαζική απόδραση

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι σίγουρα η επιχείρηση με το εξαθέσιο ελικόπτερο δεν γινόταν για να αποδράσει μόνο ένας κρατούμενος. Εκτός από τον Μαζιώτη στον Κορυδαλλό βρίσκονται τα μέλη των «Πυρήνων» και ο στενός φίλος του Μαζιώτη, ο Πετρακάκος.

Ποιος βοήθησε την Ρούπα

«Την τεχνογνωσία για ένα τέτοιο εγχείρημα την έχουν ελάχιστοι. Και σίγουρα ο… μετρ είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο οποίος διατηρούσε καλή σχέση με τον Μαζιώτη. Ο φαντομάς είναι από τους ελάχιστους ελεύθερους που σχετίζεται με το σύντροφο της Ρούπα, έχει στην κατοχή του ρευστό και ξέρει καλά τις εναέριες αποδράσεις», εκτιμούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x