Ελλάδα

Η «πράσινη» οικογένεια Σανγκ (video)

Tα Παναθηναϊκά τους αισθήματα εξέφρασαν on camera οι γονείς του Πινγκ Σανγκ.

Από την πρώτη στιγμή που η αποστολή του Παναθηναϊκού πάτησε το… πόδι της στην Κίνα, ο Πινγκ Σανγκ είχε στο πλευρό του τους γονείς του, τον πατέρα του ΓκουΤσέν και τη μητέρα του Μα Μιν, οι οποίοι ξέρουν από μπάσκετ και δηλώνουν… «πράσινοι».

«Και οι δύο γονείς μου έπαιζαν επαγγελματικό μπάσκετ» είπε ο 29χρονος Κινέζος και πρόσθεσε: «Όμως ο πατέρας μου ήταν καλύτερος παίκτης από μένα».

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Πινγκ ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση. Και οι δύο παίζαμε μπάσκετ οπότε το να ασχοληθεί και ο Πινγκ με το μπάσκετ ήταν για μας κάτι το εξαιρετικό… Βεβαίως και θέλαμε να παίξει μπάσκετ, όμως δεν τον πιέσαμε. Ήταν επόμενο σ’ ένα σπίτι με μπασκετική παράδοση να ακολουθήσει ο Πινγκ τα βήματά μας. Το ιδανικό για έναν πατέρα και μία μητέρα είναι να μεγαλώσουν έναν καλό άνθρωπο. Εμείς τα καταφέραμε… Όμως είναι ξεχωριστό το ότι ο Πινγκ συνδυάζει τον καλό χαρακτήρα με τον αθλητισμό» σχολίασαν οι γονείς του.

Όσο για τα συναισθήματά τους όταν έμαθαν ότι ο Πινγκ θα έφευγε από την Κίνα για να παίξει επαγγελματικά στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό; «Υπερηφάνεια… Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο» απαντούν με ένα στόμα και μια φωνή οι γονείς του 29χρονου Κινέζου.

Η οικογένεια Σανγκ είναι… πράσινη



Ο Σανγκ μιλά στους Κινέζους ρεπόρτερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x