Stoiximan Super League

Η πρόκληση του Μίτσελ

Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαμορφώθηκε με το τέλος των μεταγραφών. Η ευρωπαϊκή λίστα αποφασίστηκε από τον Μίτσελ και πλέον ο Ισπανός καλείται να «δέσει» το ανανεωμένο σύνολο των «ερυθρολεύκων».

Με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος μιας και οι επίσημες υποχρεώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σε δύο εβδομάδες ακολουθεί η ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μίτσελ είναι επιφορτισμένος με το να δημιουργήσει εγκαίρως ένα «δεμένο» σύνολο στον αγωνιστικό χώρο. Μια σημαντική πρόκληση για τον Ισπανό τεχνικό.

Με τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ των Πρωταθλητών, οι λεγόμενοι «παλιοί» είναι οκτώ παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι νέα πρόσωπα. Ο Ρομπέρτο έχει «καπαρωμένη» θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στην άμυνα υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις, όμως ο Μίτσελ βασίστηκε εξ αρχής σε συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν χρόνο συμμετοχής μαζί. Συγκεκριμένα τους Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Μασουακού και τελευταία τον Μποτία, ο οποίος αποτελεί προσωπική του επιλογή και ήρθε ως αντικαταστάτης του Μανωλά.

Μεσοεπιθετικά υπάρχουν σαφώς περισσότερες επιλογές. Στον άξονα έφυγε ο Σάμαρης, ήρθε ο Μιλιβόγεβιτς, ο Κασάμι έδειξε με το καλημέρα ότι θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του, ενώ εκεί έχει ακόμα τους Μανιάτη, Εντινγκά και Τσόρι.

Από την επίθεση θα λείπει ο Κάμπελ, αλλά επανέρχεται ο Μήτρογλου, ο οποίος ήταν κομβικός στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρώτο μισό της περσινής πρόλαβε να βρει 17 φορές δίχτυα. Μπενίτες και Διαμαντάκος θα πάρουν και αυτοί τις ευκαιρίες τους. Ο Αφελάι αν πιάσει υψηλά στάνταρ θα κάνει την διαφορά, με τον Ντουρμάζ ν’ αποτελεί μια ακόμα πολύ ποιοτική επιλογή.

Τον περιμένει

Διατεθειμένος να περιμένει τον Άλαν Πουλίδο είναι ο Ολυμπιακός. Αν ο Μεξικανός επιθετικός δικαιωθεί (εντός δεκαημέρου) στην δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες, τότε θ' αποκτηθεί ως ελεύθερος. Αν καθυστερήσει κι άλλο η έκβαση της υπόθεσης, μπορεί η ΦΙΦΑ να του δώσει ειδική για να αγωνιστεί στους Πειραιώτες. Αλλιώς η περίπτωσή του θα πάρει παράταση ως τον ερχόμενο Γενάρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x