Βόλεϊ

Η πρωτάρα και οι «πράσινοι»

Ξεχωριστός αγώνας αυτός του Σαββάτου στην Πάτρα ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό καθώς θα είναι ο πρώτος των γηπεδούχων στην Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Αγώνας ιδιαίτερης σημασίας αυτός που θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/10, 19:00) στο γυμναστήριο της Αγυάς στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναθηναϊκό καθώς για τους νεοφώτιστους θα είναι ο πρώτος τους στην Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή αλλά για λόγους ασφαλείας ορίστηκε το Σάββατο.

Από την πλευρά τους οι Πατρινοί τρέχουν για να προλάβουν τόσο οργανωτικά καθώς γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες ώστε το γυμναστήριο της Αγυάς να έχει όλα τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος ενώ έχει γίνει έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας να έχουν κόσμια συμπεριφορά για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Ιδιαίτερος ο αγώνας και για τους Στάθη Ντονά και Νίκος Αγγελόπουλο της Παναχαϊκής καθώς αμφότεροι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ντονάς έφυγε τον Ιανουάριο του 2012 από το «τριφύλλι» και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί πάλι αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Όπως θυμάται μόνο μία φορά έχει παίξει αντίπαλος του Παναθηναϊκού και αυτή τη σεζόν 2006-07 που πήγε στο Παγκράτι:

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτόν τον αγώνα. Το μυαλό μου όμως είναι στην Παναχαϊκή. Θέλουμε πολύ να πετύχουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της παραμονής, αλλά και να πάνε όλα καλά στο οργανωτικό κομμάτι. Θα θέλαμε η ομάδα μας να έχει κάνει 1-2 φιλικά ακόμα πριν μπούμε στο πρωτάθλημα αλλά θα προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η παραμονή και να καταθέσουμε μια διαφορετική αγωνιστική πρόταση στο νέο πρωτάθλημα. Μεγάλο όπλο μας θα είναι η έδρα και ο κόσμος. Ελπίζω να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πρεμιέρας και την αντίσταση του Παναθηναϊκού και να ξεκινήσουμε με νίκη».

Όσο για τους «πράσινους»; Θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Στιβαχτής: «Είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όπως και να το δει κανείς σίγουρα αν και είμαστε νέα ομάδα θα πάμε για τη νίκη. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο αφού είναι μια καλή έδρα αυτή της Παναχαϊκή και φέτος θα είναι δύσκολο θεωρώ για κάθε αντίπαλο. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που δεν έχει αλλάξει καθόλου, έχει διατηρήσει το κορμό της και έχει κάνει μικρές προσθήκες και αυτό την κάνει θα είναι δυνατό σύνολο. Εμείς θέλουμε να μπούμε με το δεξί και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος για μας είναι να μπούμε καλά στο πρωτάθλημα και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x