Στίβος

Η πρώτη δικαίωση του Μιχάλη…

Νίκες στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει πολλές. Αυτή τη φορά ο πρωταθλητής της σφαίρας Μιχάλης Σταματόγιαννης χαμογελά για την πρώτη δικαίωση στον αγώνα του κατά της «ρετσινιάς» του ντοπαρισμένου.

Ως πρώτη δικαίωση στον αγώνα που δίνει εδώ και περίπου δύο χρόνια βλέπει ο Μιχάλης Σταματόγιαννης τη δικαστική απόφαση που έλαβε το Πρωτοδικείο Πειραιά.

Συγκεκριμένα, απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εναντίον του η εταιρεία που σχετίζεται με τα σκευάσματα στα οποία υπήρχε χωρίς να αναγράφεται η ουσία που ανιχνεύθηκε μετά από έλεγχο και οδήγησε στην τιμωρία του.

Από τους συνηγόρους του εκδόθηκε σχετικό δελτίου Τύπου με την εξέλιξη της υπόθεσης με την επισήμανση πως ο Έλληνας πρωταθλητής σφαιροβολίας θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι την οριστική δικαίωση και την πρόσκληση σε Πολιτεία και ΣΕΓΑΣ να σταθούν, έστω και την ύστατη ώρα, στο πλευρό του.

Το δελτίο Τύπου:

«Σε συνέχεια του από 8-12-2015 δελτίου τύπου του αθλητή της σφαιροβολίας Μιχάλη Σταματόγιαννη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ασκήθηκε εναντίον του, προκειμένου, επ’ απειλή χρηματικής ποινής και προσωπικής του κράτησης και μεταξύ πολλών άλλων αιτημάτων, να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του με την έκδοση νέου δελτίου τύπου που να αποκαθιστά την εταιρεία που κυκλοφορεί και εμπορεύεται το σχετικό συμπλήρωμα διατροφής ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ καθ’ ολοκληρίαν από το Πρωτοδικείο Πειραιώς, με απόφασή του που εκδόθηκε προ ημερών και στην οποία ρητώς αναφέρεται ότι η απαγορευμένη ουσία ανευρέθη σε δύο ελέγχους στο εν λόγω συμπλήρωμα.

Είναι η πρώτη νίκη του Μιχάλη Σταματόγιαννη στον δύσκολο και πολύ ψυχοφθόρο αγώνα που εδώ και δύο χρόνια διεξάγει για τη δικαίωσή του. Ο αγώνας συνεχίζεται κ όπως και πριν έτσι κ τώρα ζητάμε την στήριξη της Πολιτείας κ του ΣΕΓΑΣ προς το πρόσωπο του αθλητή ως μη υπαίτιος του συμβάντος που προέκυψε. Ο αθλητής Σταματόγιαννης Μιχάλης ευχαριστεί τους δικηγόρους του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν από την αρχή υπερασπίζοντας τον αγώνα του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x