Oλλανδία

Η πρώτη επίσημη πρόταση για Μπόνι

Επίσημη πρόταση στην Φίτεσε κατέθεσε η Γουέστ Μπρόμγουιτς προκειμένου να αποκτήσει τον Βίλφριντ Μπόνι. Τον παίκτη διεκδικούν ομάδες από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Όπως ήταν λογικό, ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Βίλφριντ Μπόνι, έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες προτίθενται να πληρώσουν αδρά την Φίτεσε προκειμένου να αποκτήσουν τον Ιβοριανό επιθετικό. Ήδη η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Γιουβέντους, η Γουέστ Χαμ και η Μονακό φέρεται να έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την ολλανδική ομάδα.

Η ομάδα, όμως, που πρώτη κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Φίτεσε είναι η Γουέστ Μπρόμγουιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ολλανδία, αντιπροσωπεία της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της Φίτεσε και πρόσφερε περίπου 12 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βίλφριντ Μπόνι.

Η απάντηση της διοίκησης της Φίτεσε δεν έχει γίνει γνωστή, αν και φήμες θέλουν να είναι αρνητική, αφού θεωρείται δεδομένο πως πρόθεσή της είναι να ξεκινήσει ένας… πλειστηριασμός για τον παίκτη, με τον οποίο θα μπορέσει να εξασφαλίσει καλύτερη τιμή.

Ο Βίλφριντ Μπόνι, πάντως, έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, θεωρώντας πως του ταιριάζει το βρετανικό στιλ παιχνιδιού, χωρίς, ωστόσο, να απορρίπτει τις προτάσεις από την Ιταλία και τη Γερμανία.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x