Πόλο

«Η ψαλίδα με τους μεγάλους έκλεισε»

Ο Κώστας Μουρίκης, μίλησε στο waterpololive.gr για τους στόχους της Εθνικής ομάδας πόλο, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, αλλά και για το… ταβάνι του φετινού Ολυμπιακού.

«Θέλουμε αρχικά να μπούμε στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2015) του Καζάν. Πάντως τόσο στο περσινό Παγκόσμιο της Βαρκελώνης όσο και στα παιχνίδια του Γουόρλντ Λιγκ αποδείξαμε ότι είμαστε κοντά στις ομάδες της πρώτης γραμμής. Η ψαλίδα έχει κλείσει. Εχουμε τις δυνατότητες για να πάμε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό», επισήμανε ο Μουρίκης κι αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Εθνικής με αντίπαλο ξανά (όπως και στο Παγκόσμιο) το Μαυροβούνιο.

«Πάντα μια πρεμιέρα είναι σημαντική. Πόσω μάλλον με το Μαυροβούνιο, που το κερδίσαμε σε ανάλογη στιγμή, στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης. Σίγουρα τώρα θα είναι πιο υποψιασμένο, όμως εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Σε ό, τι αφορά στον Ολυμπιακό, επισήμανε ότι «κρατήσαμε το βασικό μας κορμό, η ομάδα παρέμεινε σχεδόν ίδια. Ακούω ότι θα πάρουμε και 2ο ξένο για την Ευρώπη και πλέον ο στόχος μας είναι η καταξίωση στο Φάιναλ 6 της επόμενης σεζόν. Στην Ελλάδα, για πρωτάθλημα και το κύπελλο, αποδείξαμε ήδη ότι είμαστε ένα σκαλή παραπάνω».

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x