Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η ψυχολογία είναι σαν την Τούμπα: Ανω και Κάτω!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει πως είναι εντυπωσιακό πώς μέσα σ' ελάχιστο διάστημα οι θριαμβευτές του 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν στα τάρταρα.

Η ψυχολογία μετά από ντέρμπι που βγάζει νικητή είναι σαν την Τούμπα. Υπάρχει η... Ανω και η Κάτω! Η «Ανω Τούμπα» είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε χθες ότι άρχισε ν' αφήνει πίσω του τον κακό κλίμα που είχε διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό με τον Χουμπ Στέφενς και πήρε μία νίκη, η οποία βοηθά στο restart που επιχειρεί ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μάς είχε... ξεμάθει. Και είχε ξεμάθει κι ο ίδιος πώς είναι δύο απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα. Το γεγονός, μάλιστα, ότι είχε να χάσει εκτός έδρας για τη Super League από το 2012, όταν είχε ηττηθεί στην Ξάνθη, συνιστά από μόνο του είδηση. Οπως είδηση συνιστά κι ο τρόπος, με τον οποίο άφησε τρεις βαθμούς στο χθεσινό ταξίδι του. Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν πρέπει να έχει επιχειρήσει, έστω, σουτ με το δεξί, πόσω μάλλον να σκοράρει με το συγκεκριμένο πόδι.

Είναι εντυπωσιακό πώς μέσα σ' ελάχιστο διάστημα οι θριαμβευτές του 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν στα τάρταρα. Βαριά ήττα, ιστορικών διαστάσεων, ήττα από τον «αιώνιο» στο Φάληρο και νέα απώλεια χθες στη Θεσσαλονίκη. Παραείναι δύσπεπτο για το spirit του κλαμπ, εντείνει την όποια ανησυχία για την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί η ομάδα στη ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ».

Ας μη λησμονούμε, επίσης, ότι οι δύο χθεσινοί αντίπαλοι υπέχουν και μία (διπλή) κόντρα στο Κύπελλο. Εκεί που ο Ολυμπιακός έδειχνε άτρωτος, ύστερα και από το 4-0 του α' γύρου επί του ΠΑΟΚ, τώρα οι... απόλυτοι σωπαίνουν, ή -τουλάχιστον- δεν ακούγονται. Αντιστοίχως, ο ΠΑΟΚ πήρε ηθικό, κέρδισε σε αυτοπεποίθηση και για τα υπόλοιπα βλέπουμε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x