Τένις

Η Σερένα Γουίλιαμς «σπάει» το κλισέ της κλασικής εμφάνισης του τένις (pic&vid)

Η Αμερικανίδα τενίστρια τόλμησε να εμφανιστεί στο Roland Garros χωρίς τα συνηθισμένα φουστανάκια αλλά με μία ολόσωμη φόρμα και έθεσε (;) τις βάσεις για μία νέα εποχή στο dress code του αθλήματος.

Οι εμφανίσεις των τενιστριών με τα φορέματα και τις φούστες στα κορτ είναι μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του αθλήματος. Γι’ αυτό και η παρουσία της Σερένα Γουίλιαμς στο Roland Garros, με την ολόσωμη –α λα πάνθηρας- μαύρη φόρμα συζητήθηκε πολύ.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του γαλλικού Grand Slam, Μπερνάρντ Ζουντισέλι, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Μάλιστα, αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Γουίλιαμς θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, χωρίς όμως να γίνει πράξη. Η ίδια ωστόσο, υποστήριξε πως η συγκεκριμένη φόρμα προτιμήθηκε για λόγους υγείας, καθώς την βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Μάλιστα, η πρώτη της προπόνηση σε αμερικανικό έδαφος πριν το εναρκτήριο παιχνίδι της στο US Open απέναντι στην Μάγκντα Λινέτ, έγινε με την εν λόγω φόρμα.



Στο πλευρό της Αμερικανίδας τενίστριας στάθηκε η εταιρεία αθλητικών ειδών και χορηγός της, με ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας: «Μπορείς να αφαιρέσεις τη στολή από έναν υπερήρωα, αλλά δεν μπορείς ποτέ να του αφαιρέσεις τις υπερδυνάμεις του»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x