Ισπανία

Η… σιέστα της «Μπάρτσα» και του Μέσι

Κάτι παθαίνουν όταν παίζουν μεσημέρι η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι. Τελευταίο «κρούσμα» η χθεσινή ήττα-σοκ από τη Μάλαγα, που κάνει τον ισπανικό Τύπο να μιλά για… σιέστα.

Ακατάλληλη ώρα για την Μπαρτσελόνα αποδεικνύεται το… μεσημεράκι. Κι αυτό γιατί στα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος το Σάββατο στις 16:00 (τοπική ώρα) έχει πάρει μόλις δέκα βαθμούς.

Πριν τη χθεσινή ήττα από τη Μάλαγα στο «Καμπ Νου» (0-1) είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Χετάφε (0-0), ενώ από τις τρεις μεσημεριανές νίκες, κόντρα σε Μπιλμπάο, Αλμερία και Κόρδοβα, οι δύο πρώτες είχαν έρθει με γκολ στο τέλος: 2-0 με γκολ του Νεϊμάρ στο 79’ και το 84’ απέναντι στην Μπιλμπάο και 2-1 απέναντι στην Αλμερία με ανατροπή στο 73’ με τον Νεϊμάρ και το 82’ με τον Άλμπα. Και πέρσι η Μπαρτσελόνα είχε ανάλογα συμπτώματα: στα έξι ματς που έδωσε εκείνη την ώρα είχε τρεις νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Η «σιέστα», για την οποία κάνει λόγο σήμερα ο ισπανικός Τύπος, επηρεάζει και τον Λιονέλ Μέσι. Στα πέντε ματς της φετινής σεζόν που η ομάδα του έδωσε το Σάββατο στις 16:00, ο Αργεντινός σταρ σκόραρε μόνο δύο φορές, στο 5-0 επί της Κόρδοβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x