Stoiximan Super League

Η σιγουριά και τα πλάνα του Αναστασίου

Βέβαιος για την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου σε σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Ενδεκάδα χωρίς Σίλντενφελντ ετοιμάζεται για το Σάββατο με ΟΦΗ.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι ο χρόνος, όπως πιστεύει ακράδαντα ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής της ομάδας στη σύσκεψη που είχε χθες, όπως κάθε εβδομάδα, με τους Ρούτερ, Βονόρτα, Νταμπίζα, Σαραβάκο και Σαμαρά, αλλά και για γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντα εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι «πράσινοι» θα βελτιώνονται διαρκώς, με την καλύτερη ενσωμάτωση και των νέων παικτών, και πως σύντομα θα παρουσιάζουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Χωρίς «Σίφο» στην ενδεκάδα

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονήθηκε μεν χθες κανονικά, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δεν αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. Ο λόγος είναι πως έχει χάσει πολλές προπονήσεις και ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής στον μυϊκό τραυματισμό του. Το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά να μείνει στον πάγκο, με τους Ρισβάνη και Τριανταφυλλόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Σε ό,τι αφορά τον Μέντες ντα Σίλβα, σήμερα αναμένεται αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αν και σε κάθε περίπτωση ο Λαγός έχει τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα. Θέση σε αυτό διεκδικούν οι Μπαϊράμι και Ατζαγκούν, ενώ εφόσον δεν παίξει ο Νάνο τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν Χουχούμης και Πράνιτς. Τέλος, δεν υπάρχει ανησυχία για τον Αμπεΐντ, αφού οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο που αντιμετωπίζει δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x