Δελτία Τύπου

Η «Σονάτα των στιγμών»

Η Αφροδίτη Μπλέτα, δικηγόρος - διαμεσολαβήτρια πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, παρουσίασαν το βιβλίο της Ελένης Πλαβούκου, «Η σονάτα των στιγμών».

Το βιβλίο «Η σονάτα των στιγμών» της Ελένης Πλαβούκου παρουσίασαν η Αφροδίτη Μπλέτα, δικηγόρος - διαμεσολαβήτρια πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, και ο Σπύρος Χαριτάτος, διευθυντής ειδήσεων Alpha 989.

«Λατρεύω την μουσική και θα ήθελα να γράφω μουσική αλλά… έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σονάτα με τον τρόπο που ξέρω…
Γράφοντας. Η σονάτα των στιγμών είναι η σονάτα της ζωής μιας δυναμικής γυναίκας που δημιουργεί την ζωή της. Δεν την ζει συμβιβασμένα, δεν βολεύεται, επαναστατεί», ανέφερε η συγγραφέας.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί βουλευτές, οι Χρήστος Αηδόνης, Μάρκος Μπόλαρης, Θανάσης Παφίλης , Νίκος Καραθανασόπουλος, Βασίλης Οικονόμου ο πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου, ο γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Λάμπρος Ζωγράφος, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας, ο Διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αθηνών Παντελής Λάμπρου, ο Θόδωρος Πανταλάκης πρώην πρόεδρος ΑΤΕ, ο διευθυντής ειδήσεων του Star Κωστής Τσιακανίκας, πολλοί επιχειρηματίες και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x