Γερμανία

Η συγνώμη του «Σβάινι» (video)

Συγνώμη από τη Ντόρτμουντ ζήτησε ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με αφορμή το βίντεο, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ένα προσβλητικό τραγούδι για τη Μπορούσια.

Το λάθος το έκανε και η εικόνα ήταν αδιάψευστος μάρτυρας. Όμως, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ το κατάλαβε εγκαίρως και φρόντισε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να ζητήσει συγνώμη από τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους της Ντόρτμουντ για τα όσα προσβλητικά (Ντόρτμουντ, π@@@ας γιοι) φαίνεται να τραγουδά στο επίμαχο βίντεο.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη και φυσικά δεν προσπαθώ να ‘χρυσώσω το χάπι». Είναι ένα πασίγνωστο τραγούδι που λένε οι φίλαθλοι, αλλά δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Γνωρίζομαι καλά με όλους τους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και ειδικά με τον Κέβιν Γκροσκρόιτς. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό» ανέφερε ο 30χρονος Γερμανός μέσος.

Μάλιστα, ο Κέβιν Γκροσκρόιτς έκανε ήδη αποδεκτή τη συγνώμη του συμπαίκτη του στην εθνική Γερμανίας. «Η αντίδρασή σου δεν ήταν σωστή, αλλά δέχομαι την εξήγησή σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έχεις κάνει για μένα. Ο καθένας κάνει λάθη, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν» έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο facebook ο 26χρονος άσος της Μπορούσια.

Η συγνώμη του Σβαϊνστάιγκερ



Δείτε και το επίμαχο βίντεο



Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x