Stoiximan Super League

Η Συμμαχία πάει… επαρχία

Εξόρμηση στην επαρχία ξεκινά η Παναθηναϊκή Συμμαχία, με πρώτο σταθμό το προσεχές Σάββατο να είναι το Γύθειο.

Την ευκαιρία να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό θα έχουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» που βρίσκονται στην επαρχία.

Ξεκινώντας από το Γύθειο, αντιπροσωπεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα «οργώσει» την ελληνική περιφέρεια προκειμένου να ενημερώσει για τον… αγώνα διαρκείας που είναι σε εξέλιξη αλλά και να προσελκύσει νέα μέλη.

Επικεφαλής της «πράσινης» αντιπροσωπείας θα είναι οι Τάκης Οικονομόπουλος και Ζαχαρίας Πιτυχούτη, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 19.00.

Η ανάρτηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο facebook για το θέμα:

«ΠΑΟ παντού. Σε κάθε Νομό, σε κάθε πόλη, όπου κυματίζει το Τριφύλλι. Από το Γύθειο, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, το Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Aurora Cafe, αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον Τάκη Οικονομόπουλο, τον Ζαχαρία Πιτυχούτη και άλλους Παναθηναϊκούς που θα πλαισιώσουν την αποστολή, ξεκινά η εξόρμηση στην Περιφέρεια.

Στόχος είναι η προσωπική γνωριμία των φιλάθλων με τα στελέχη της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η ανταλλαγή απόψεων, η επιτόπου εγγραφή νέων Μελών στον Παναθηναϊκό για τη στήριξη της προσπάθειας και γενικότερα η πραγματοποίηση μίας εκ βαθέων συζήτησης με μέλη από τη διοίκηση του Συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα λαϊκής βάσης, είναι ο κόσμος του. Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα. Θα σας δούμε εκεί
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x