Αγγλία

«Η Τότεναμ πάει για πρωτάθλημα»

Ο εξτρέμ της Τότεναμ Άντρος Τάουνσεντ επιμένει ότι η ομάδα του μπορεί φέτος να πάρει την Premier League.

Κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα η Τότεναμ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Premier League έχοντας 20 βαθμούς και απέχει μόλις πέντε από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Αυτή η κατάσταση ενισχύει την πεποίθηση του Άντρος Τάουνσεντ ότι τα «σπιρούνια» μπορούν φέτος να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

«Πέρυσι έχοντας τον Γκάρεθ Μπέιλ στη σύνθεσή μας, η ομάδα είχε ένα μεγάλο σταρ. Φέτος είμαστε μια ομάδα με πολλά αστέρια. Κάναμε επτά μεταγραφές υψηλού επιπέδου και μπορούμε να παίξουμε πιο ισορροπημένα. Μπορούμε να παίξουμε πλέον και από τις δύο πλευρές και έχουμε το βάθος στο ρόστερ ώστε να μπορούμε να κάνουμε ροτέισον», δήλωσε ο 22χρονο εξτρέμ της Τότεναμ.

«Είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για τίτλο; Φυσικά και ναι. Η Τότεναμ φέτος είναι ικανή για τον τίτλο. Είμαστε σε μικρή απόσταση από την κορυφή και παλεύουμε να ανεβούμε εκεί. Τέσσερις από τις έξι ομάδες της κορυφής άλλαξαν το καλοκαίρι προπονητή.

Εμείς συνεχίσαμε με τον ίδιο προπονητή που μας δίνει μια συνέχεια σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Την περασμένη σαιζόν ψάχναμε πολύ τον Μπέιλ, αλλά φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος και καλύτερο τρόπο παιχνιδιού. Πιστεύω θα έχουμε δέσει καλύτερο μέχρι το Γενάρη και αυτό μας δίνει πλεονέκτημα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος»
, είπε ο Τάουνσεντ.

Η Τότεναμ η οποία έχει να κερδίσει τίτλο από το 1961, αυτό δεν αποθαρρύνει τον Τάουνσεντ και πιστεύει ότι πρέπει η ομάδα να κρατήσει τη συγκέντρωσή της κι έτσι θα έρθει ο τίτλος.

«Πλέον δεν χάνουμε εύκολα και το κυριότερο είναι φέτος ότι είμαστε ομάδα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας για να μείνουμε στην κορυφή. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή και τώρα είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι και να διατηρηθούμε ψηλά.

Η Άρσεναλ είναι σε φανταστική φόρμα και η Μάντσεστερ και η Τσέλσι θα παλέψουν για τον τίτλο. Αν προσπαθήσουμε όσο πρέπει να θα μείνουμε ψηλά και θα μπορέσουμε να πάρουμε τελικά τον τίτλο»
, είπε ολοκληρώνοντας ο ποδοσφαιριστής των «σπιρουνιών».

Επιμέλεια: Γιώργος Ντιμπένκος Κυριαζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x