Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Τσέλσι φαβορί, αλλά στο Κύπελλο ο Βενγκέρ «μεταμορφώνεται»!

Τσέλσι ή Άρσεναλ; Οι «μπλε» είναι φαβορί στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ «μεταμορφώνονται» στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Άνοιξη του 1970, εποχή που η τηλεόραση έκανε τα πρώτα της βήματα στη χώρα μας και από το 1969 είχε ξεκινήσει να μεταδίδει παιχνίδια, άνοιγε ένα παράθυρο στον κόσμο και η TV, μας έδειχνε εικόνες εντελώς μακρινές για εμάς με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας να μας αφήνει μαγεμένους!

Από τότε και για πολλά χρόνια ο Μάιος θα γινόταν ο μήνας που όλοι μας λατρεύαμε με παιχνίδια που έκριναν τις διοργανώσεις και για όλους μας ήταν ένας παράδεισος. Βλέπετε τότε η τηλεόραση έδειχνε είκοσι ματς το χρόνο σε ζωντανή μετάδοση και όχι τη μέρα όπως συμβαίνει σήμερα, οπότε καταλαβαίνω πως για οποιονδήποτε κάτω από τα 25 που διαβάζει αυτές τις γραμμές μοιάζει εντελώς ακαταλαβίστικο αυτο που κουβεντιάζουμε εδώ!

Στη ζωή μου λοιπόν ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας μπήκε μία μέρα που έβρεχε καταρρακτωδώς! Ήταν το 1970 και στη χώρα μας οι κεραίες τηλεόρασης που υπήρχαν στα σπίτια ήταν πιο λίγες και από τα αυτοκίνητα!

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x