Stoiximan Super League

Η «υπόκλιση» του Ουμπίντες

Τα εύσημα σε όλους τους ανθρώπους του Ατρομήτου απένειμε ο Χαβιέ Ουμπίντες εν όψει του επόμενου ματς για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Την προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι στο Περιστέρι τη φετινή σεζόν, η οποία είναι κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, «αποθέωσε» ο Χαβιέ Ουμπίντες.

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες τους, κάτι που φανερώνεται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 32χρονος άσος στο Novasports

Ούμπι περίμενες όταν ξεκινούσε η χρονιά ότι θα πετύχετε όλα όσα έχετε πετύχει;

«Η ομάδα είχε χτιστεί για να κάνουμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν ξεκίνησε όπως θα έπρεπε. Στη συνέχεια βρήκε τον ρυθμό της και άξια βρίσκεται εκεί που είναι. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς παίκτες, εξαιρετικό δυναμικό και γι' αυτό πηγαίνει όλο και καλύτερα».

Είναι και για σένα μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας σου;

«Με βοηθάει το γεγονός πως η ομάδα έχει καλούς παίκτες, το επίπεδο είναι υψηλό κι έτσι μπορώ κι εγώ να αναδεικνύω τις αρετές μου, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Όλοι μας δουλεύουμε για το καλό της ομάδας με στόχο το καλύτερο δυνατό».

Πολλοί λένε ότι είσαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, αποδέχεσαι αυτόν τον όρο;

«Όχι όχι δεν το πιστεύω. Το έχω πει αρκετές φορές και θέλω να το επαναλάβω. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον Ατρόμητο οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό, τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, νιώθω πάρα πολύ καλά κι αυτό φαίνεται στην παρουσία μου. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχουν προσφέρει οι συμπαίκτες μου».

Ούμπι πως περιμένεις το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Είναι δύσκολη αναμέτρηση και οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play off έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν, κι ο ΠΑΟΚ κι ο Ατρόμητος κι ο Παναθηναϊκός κι ο Αστέρας. Θα δυσκολευτούμε, στοχεύουμε στην νίκη, αφού θέλουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση και να πάμε στα play off με την μεγαλύτερη υπέρ μας διαφορά. Ελπίζουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί το χρειαζόμαστε».

Έχετε πολύ καλή παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πόσο εύκολο είναι να μείνετε αήττητοι για δέκατο σερί ματς;

«Μπορούμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν και γνωρίζουμε πως γίνεται πιο δυνατός στην έδρα του μπροστά στο κοινό του. Ούτως ή άλλως διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μακάρι αν πιάσουμε καλή απόδοση. Μέχρι στιγμής απέναντι στις ομάδες που θα συναντήσουμε και πάλι στα play off έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο. Μακάρι να γίνει καλό ματς, ο κόσμος να το απολαύσει και ο Ατρόμητος να κερδίσει».

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

«Πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό είχαμε ρυθμό. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να προσεγγίσουμε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να σκοράρουμε και έτσι να αποκτήσουμε διαφορά μπαίνοντας στα play off».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x