Κύπελλο Ελλάδας

Η υποχρέωση και η ευκαιρία

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, για το… τυπικό της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας, και τον Στέφενς να δίνει την ευκαιρία στον νεαρό Κουλούρη.

Μόνο με… αυτοκτονία δεν θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ύστερα από το 3-0 της Τούμπας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον αποψινό επαναληπτικό (20:30, OTEsport 5, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) ο Χουμπ Στέφενς θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες, ενώ παράλληλα θα τεστάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Ευθύμη Κουλούρη, του πιο νεαρού παίκτη της αποστολής.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Ολλανδός προπονητής, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, με τους Σκόνδρα, Κατσικά, Λόπεθ και Σπυρόπουλο στην άμυνα. Ως αμυντικά θα χαφ θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Λόρενς, με τον Βούκιτς ως επιτελικό στο 4-2-3-1.

Στα άκρα θα βρίσκονται οι Ολίσε και Γεωργιάδης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νέτσιντ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής (ή Χακόμπο), Κιόσε, Κωνσταντινίδης, Τζανδάρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x