Αγγλία

Η ώρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέρασε τις γιορτές της ξέγνοιαστα βλέποντας τους άλλους να «σφάζονται» με τα συνεχόμενα ντέρμπι. Τώρα ήρθε η ώρα της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει τη δική της μάχη απέναντι στη Τότεναμ.

Εύκολες γιορτές έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγναντεύοντας από μακριά τους αντιπάλους της να «τρώγονται» μεταξύ τους στα συνεχόμενα ντέρμπι. Όσο η Σίτι η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Τσέλσι έπαιζαν καθοριστικά ματς εκείνη έκανε το καθήκον της αθόρυβα μετρώντας μέχρι στιγμής 4 σερί νίκες.

Η ώρα όμως θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς για τους «κόκκινους διάβολους». Τι καλύτερο λοιπόν από τούτη τη στιγμή που η φόρμα της είναι στα «πικ». Η 20ή αγωνιστική βρίσκει την έκτη Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την έβδομη Τότεναμ. Ντέρμπι από όλες τις πλευρές.

Η πρωτοπόρος πλέον της Πρέμιερ Λιγκ, Άρσεναλ έχει εύκολο έργο απέναντι στην 16η ομάδα της βαθμολογίας, Κάρντιφ. Οι «κανονιέρηδες» βγήκαν κερδισμένοι από τις αλλεπάλληλες ήττες της Λίβερπουλ μένοντας στην κορυφή, κάτι που θέλουν οπωσδήποτε να διατηρήσουν το απόγευμα της Τετάρτης (1/1).

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι δοκιμάζονται απέναντι στις Σουόνσι και Σαουθάμπτον αντίστοιχα. Η πρώτη φιλοξενούνται στην έδρα των «κύκνων», οι οποίοι εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν ξέρουν τι σημαίνει νίκη.

Η Τσέλσι ταξιδεύει στο Σαουθάμπτον για τον αγώνα με τους «άγιους» θέλοντας να συνεχίσει το σερί της και τον θρίαμβο επί της Λίβερπουλ κρυφοκοιτάζοντας και την κορυφή, σε ενδεχόμενη γκέλα Άρσεναλ, Σίτι.

Η Λίβερπουλ βλέπει την «δαιμονισμένη» Χαλ να έρχεται από ένα εντυπωσιακό 6-0 επί της Φούλαμ. Οι «κόκκινοι» θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην κακή παρένθεση των δυο τελευταίων αγωνιστικών που τους ανάγκασαν να «πέσουν» στην 4η θέση.

Πέρα από τους μεγάλους, ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Γουέστ Χαμ. Οι δυο τους βρίσκονται στις τελευταίες θέσης του βαθμολογικού πίνακα και θα μονομαχήσουν για το ποιος θα ξεφύγει. Εκτός αν το σκορ έρθει ισόπαλο και η Σάντερλαντ τους προσπεράσει με νίκη επί της Άστον Βίλα.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Τετάρτη 1/1

Σουόνσι – Μαντσεστερ Σίτι (14:45)
Άρσεναλ – Κάρντιφ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας – Νόριτς (17:00)
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ (17:00)
Λίβερπουλ – Χαλ (17:00)
Σαουθάμπτον – Τσέλσι (17:00)
Στόουκ – Έβερτον (17:00)
Σάντερλαντ – Άστον Βίλα (17:00)
Γουέστ Μπρομ – Νιουκάστλ (17:00)
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (19:30)

Επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 11/1/14

Χαλ – Τσέλσι
Κάρντιφ – Γουέστ Χαμ
Έβερτον – Νόριτς
Φούλαμ – Σάντερλαντ
Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ
Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι

Κυριακή 12/1/14

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι
Στόουκ – Λίβερπουλ

Δευτέρα 13/1/14

Άστον Βίλα - Άρσεναλ

Επιμέλεια: Θανάσης Στάικος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x