Ισπανία

Η ώρα του Μπέιλ

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα πραγματοποιήσει ο Γκάρεθ Μπέιλ στο αυριανό (14/09) παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, όπως αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι.

Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από… χίλια κύματα, αλλά έγινε και ο Ουαλός μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (13/09), ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι ο 24χρονος άσος θα ντεμπουτάρει στο αυριανό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» για την 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Θα βρίσκεται στην αποστολή και θα παίξει. Δεν ξέρω αν θα τον χρησιμοποιήσω στην αρχική ενδεκάδα, αλλά σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχει μεγάλη θέληση να αγωνιστεί, παρότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός, που εξέφρασε την πρόθεση του να τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Παράλληλα, ύψωσε ασπίδα προστασίας για τον Καρίμ Μπενζεμά. «Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά. Έχει πετύχει δύο γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στο ενεργητικό του έχει και δύο ασίστ» ήταν τα λόγια του.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x