Στίβος

Η «χρυσή»αντίστροφη μέτρηση της Κατερίνας Στεφανίδη (video)

Με τις πέντε μεγαλύτερες επιτυχίες που πανηγύρισε μέσα στην χρονιά που ολοκληρώνεται αποχαιρέτισε το 2017 η Κατερίνα Στεφανίδη.

Τις κορυφαίες αγωνιστικές στιγμές που έζησε μέσα στο 2017 ξεχώρισε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου θυμήθηκε τις πέντε καλύτερες εμφανίσεις τις, σε μια ονειρεμένη χρονιά.

«Αντίστροφη μέτρηση για το 2018 με τις 5 καλύτερες εμφανίσεις μου το 2017. Ξεκινάμε τον Ιούνιο στην Ρώμη με 4.85μ, καλύτερη επίδοση στον κόσμο (τότε) και 1 εκατοστό κάτω από το τότε ατομικό μου ρεκόρ. Η Ρώμη δεν μας απογοητεύει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρώτη της δημοσίευση.

Here is my countdown to 2018 with my top 5 performances of 2017. Starting back in June at the @goldengala_roma with a 4.85m jump for the WL (at the time). I absolutely love competing in front of the amazing Italian crowd! 5?? days to go! Αντίστροφη μέτρηση για το 2018 με τις 5 καλύτερες εμφανίσεις μου το 2017. Ξεκινάμε τον Ιούνιο στην Ρώμη με 4.85μ, καλύτερη επίδοση στον κόσμο (τότε) και 1 εκατοστό κάτω από το τότε ατομικό μου ρεκόρ. Η Ρώμη δεν μας απογοητεύει ποτέ. @diamondleagueathletics #diamondleague #nike #stoiximan #nbg #ibank #seventeen #lorvenn #ucsspirit #rome #italy #goldengala #2017 #trackandfield #athletics #polevault #polevaulting #polevaulter #countdown

A post shared by Katerina Stefanidi (@stefanidi_katerina) on



Ακολούθησε ο αξέχαστος αγώνας στην Ζυρίχη. «Συνεχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση για το 2018 με την Ζυριχη. Μια από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις καθώς έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα κοντάρι που δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει ποτέ για να κερδίσω τον αγώνα. Το 4.87μ είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση μου στον κλειστό στίβο και τριτη καλύτερη συνολικά», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Στεφανίδη.



Το δεύτερο διαμάντι που κατέκτησε στις Βρυξέλλες δεν θα μπορούσε να λείπει. «Συνεχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση με τις Βρυξέλλες στις αρχές Σεπτεμβρίου όπου βάλαμε τέλος στην σεζόν με 4.85μ και πήραμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το διαμάντι».



«Απομένουν 2 μέρες μέχρι το 2018. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζει με τα φετινά μεγάλα πρωταθλήματα. 4.85μ στο Βελιγράδι για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού», η συνέχεια.



Και για το τέλος κράτησε την κορυφή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Τελευταίο στην αντίστροφη μέτρηση για το 2018 το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου. 4.91μ για το χρυσό μετάλλιο, πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2017. Όμορφες αναμνήσεις από μια αξέχαστη χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x