Νέα μοντέλα

Η «χρυσή τομή» στα SUV της Mercedes

Ο συνδυασμός δύο κόσμων, του πολυλειτουργικού SUV και του δυναμικού coupe, αναδεικνύει ταυτόχρονα το συναίσθημα αλλά και την ευφυΐα.

Ο συνδυασμός δύο κόσμων, του πολυλειτουργικού SUV και του δυναμικού coupe, αναδεικνύει ταυτόχρονα το συναίσθημα αλλά και την ευφυΐα. Με εξωτερικό μήκος 4,73 m, ύψος 1,60 m και μεταξόνιο 2,87 m, η GLC Coupe έχει δυναμική εμφάνιση με συμπαγείς διαστάσεις. Έτσι, το coupe αυτό είναι κατά σχεδόν 8 cm μακρύτερο και κατά περίπου 4 cm χαμηλότερο από την πολυτάλαντη GLC, με την οποία
μοιράζεται τη βασική του αρχιτεκτονική.

Ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εξωτερικού, το εσωτερικό καλωσορίζει τους επιβάτες με το χαρακτηριστικό του coupe ταμπεραμέντο, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας.

Η νέα GLC Coupe διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό σπορ ανάρτηση, καθώς και λειτουργία DYNAMIC SELECT που περιλαμβάνει τα πέντε προγράμματα ECO, COMFORT, SPORT, SPORT+ και INDIVIDUAL.

Η νέα GLC Coupe αρχικά διατίθεται με οκτώ εκδόσεις κινητήρα: υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις πετρελαιοκινητήρες, τρεις βενζινοκινητήρες και ένα υβριδικό σύστημα τύπου plug-in (Plug-In Hybrid). Το εισαγωγικό μοντέλο είναι η GLC 200 d Coupe με 136 hp, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη του 2016...

Ολη η παρουσίαση του μοντέλου στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x