Επικαιρότητα

Ιαν Μπρέιντι: Ο serial killer πήρε μαζί του το ένοχο μυστικό

Με τον θάνατό του γράφεται ο επίλογος της ιστορίας που συγκλόνισε την Βρετανία. Ενας από τους διαβόητους serial killers ο Ιαν Μπρέιντι πέθανε σε ηλικία 79 ετών.

Με τον θάνατό του γράφεται ο επίλογος της ιστορίας που συγκλόνισε την Βρετανία. Ενας από τους διαβόητους serial killers ο Ιαν Μπρέιντι πέθανε σε ηλικία 79 ετών στην ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν την τελευταία δεκαετία. Ο Μπρέιντι μαζί με την φίλη του Μάιρα Χίντλεϊ είχε βασανίσει και δολοφονήσει πέντε παιδιά ηλικίας 10 έως 17 ετών την δεκαετία του 1960. Τέσσερα από τα θύματά τους θάφτηκαν στο Saddleworth Moor κοντά στο Μάντσεστερ. Η σορός του 12χρονου τότε Κιθ Μπένετ δεν βρέθηκε ποτέ όμως ο Μπρέιντι πήρε μαζί του το ένοχο μυστικό. Ο Τέρι Κίλμπριτζ που ο αδελφός του Τζον ήταν μεταξύ των θυμάτων, ικέτευσε τον δολοφόνο να αποκαλύψει που έχει θάψει τον Κιθ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν τον πληροφόρησαν για τον θάνατο του δολοφόνου είπε: «Στα τσακίδια. Δεν πίνω αλλά θα πιω μια κανάτα μπύρα».Ο Μπρέϊντι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 1966 για τις δολοφονίες του 12χρονου Τζον Κίλμπριτζ, της 10χρονης Λέσλι Αν Ντάουνι και του 17χρονου Έντουαρντ Εβανς. Αργότερα ομολόγησε και τις δολοφονίες του 12χρονου Κιθ Μπένετ και της 16χρονης Πολίν Ρίντ.Κλείστηκε στο Ψυχιατρείο Υψίστης Ασφαλείας του Ashworth το 1985.Η Μάιρα Χίντλει πέθανε το 2012.


inner

inner

inner

inner

inner

inner


Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x