Stoiximan Super League

Ιβάν ο… τρομερός

Έντονη κριτική σε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος τους μίλαγε για τρεισήμισι ώρες… «Μην μας γυρίσετε την πλάτη», το μήνυμά του στους οπαδούς.

Εντονότατη κριτική σε όλους όσοι έχουν σχέση με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ άσκησε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του σήμερα στην Τούμπα η οποία διήρκησε περίπου τρεισήμισι ώρες.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, την στιγμή που εκείνος προσπαθεί και είναι οικονομικά απέναντί τους απολύτως εντάξει και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν στη δουλειά για να μπορέσει να αντιστραφεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα πλέι-οφ.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν θέλει να μάθει πως διέρρευσαν στον Τύπο τα όσα τους είπε γιατί…

Εξερχόμενος από την Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους δημοσιογράφους που περίμεναν και τους μίλησε για την ομάδα κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, με πολλές αναφορές για το μέλλον.

«Θέλω αυτή η κουβέντα και η μεγάλης διάρκειας συζήτηση που είχα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μείνει μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ», ανέφερε για την ομιλία που είχε με τους παίκτες και συνέχισε απευθυνόμενος στους οπαδούς…

«Πριν από τις ερωτήσεις σας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας και για την εμφάνιση μας στο χθεσινό παιχνίδι και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τα ημιτελικά του κυπέλλου», τόνισε και συνέχισε:

«Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μια μονολεκτική απάντηση για να αξιολογήσουμε αυτό που συμβαίνει, αλλά μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία να σταθούμε όρθιοι. Εγώ δεν θα ήθελα να απογοητευτούν οι φίλαθλοι μας και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μας μετά από αυτή την πολύωρη κουβέντα που είχαμε να κατάλαβαν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Κι εγώ βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα.

Τον στόχο που έχουμε θέσει δεν τον αναιρούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει και συνέχεια με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπου θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε συνολικά την εικόνα του παιχνιδιού και της ομάδας. Εκεί όπου υπάρχουν τα προβλήματα και ξέρετε και εσείς που υπάρχουν προβλήματα θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Αυτό είναι όλο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x