Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Ένας ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός…»

Τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με κράμα από νέους και έμπειρους παίκτες έθεσε στόχο για τον Παναθηναϊκό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Να δημιουργήσει ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών, που θα σχηματίσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο θέτει σαν στόχο για τον Παναθηναϊκό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Πρώτο μου μέλημα ήταν να ενσωματώσω στην ομάδα τα νέα παιδιά που υπάρχουν και να χτίσω μια ανταγωνιστική ομάδα με τους έμπειρους παίκτες. Οι νέοι μας παίκτες είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και περιμένω φέτος να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

«Ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης θα είναι οι ηγέτες μας. Αποκτήσαμε τους Νέλσον, Μπατίστα και Σλότερ με σκοπό να κάνουν τη διαφορά», πρόσθεσε.

Όσο για τον όμιλο-«φωτιά» του Παναθηναϊκού, με Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Μπάγερν και Τουρόβ, είπε: «Ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός, αλλά στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x