Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Θετική η πίεση»

Διόλου αγχώνονται στον Παναθηναϊκό απ’ το «πρέπει» που υπάρχει στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τι είπε για τους Βαυαρούς και την προσθήκη ΜακΚάλεμπ.

Σύνθημα νίκης επί της Μπάγερν Μονάχου που θα κλειδώσει τον στόχο της πρόκρισης στο Top-16 έδωσε ο… αποφασισμένος Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στα στοιχεία των Βαυαρών και τι τους «δίνει» ο νεοαποκτηθείς, ΜακΚάλεμπ.

«Είναι γνωστό ότι ο στόχος μας είναι το Top-16. Οπότε είναι ξεκάθαρο ότι η αναμέτρηση με τη Μπάγερν είναι αποφασιστικής σημασίας για εμάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει αυτή τη γνωστή γερμανική νοοτροπία. Παίζει συνεχώς στον ίδιο ρυθμό και παλεύει και στα 40 λεπτά κάθε αγώνα. Παίζουν χωρίς να κοιτούν το αποτέλεσμα» είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε:

«Με τον ΜακΚάλεπμπ ανεβαίνουν ποιοτικά αλλά και στο κομμάτι της επίθεσης μιας και είναι ένας πολύ καλός παίκτης στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τους. Εμείς είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Πάντως η πίεση που λέτε ότι υπάρχει θεωρώ ότι είναι θετικό στοιχείο για εμάς και όχι αρνητικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x