Πόλο

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό

Έχοντας αποκτήσει ένα μεγάλο προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε άνετα 12-5 τη Γαλλία και έκανε ιδανική πρεμιέρα στα τελικά του Ευρωπαϊκού υγρού στίβου της Βαρκελώνης.

Η Εθνική πόλο γυναικών σάρωσε 12-5 την αδύναμη Γαλλία στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης και μπήκε με το «δεξί» στη διοργάνωση στην προσπάθεια να προκριθεί και να διακριθεί στη φετινή διοργάνωση.

Την Κυριακή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στην Ιταλία στις 21:30.

Η Εθνική είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και πολλά δοκάρια και η Τσουκαλά έκανε το 1-0 στην παίκτρια παραπάνω στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Η Ξενάκη διπλασίασε τα τέρματα για την Εθνική, αλλά τα γκολ της Βαλβερντέ και της Ντολέ ένατο 2-2 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, το ματς έφτασε στο 3-3, όμως οι Χυδηριώτη, Πρωτοπαπά και Ασημάκη έκαναν το 6-3, σκορ του δευτέρου οκταλέπτου.

Αβραμίδου και Χυδηριώτη έκαναν το 8-4 λίγο πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στη συνέχεια, οι Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Ασημάκη και Πάτρα έδωσαν την άνετη νίκη.


Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-3, 1-3

Γαλλία (Μπρούτσο): Σαμπριέ, Μιλό 1, Μπασελιέ, Μπαρμπό, Ζιλέ, Μαχέ, Βαλβερντέ 1, Μπατού, Ντεσάμπ, Μπακέ, Παϊλά 1, Νταλέ 2, Ντερεντί

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 2, Πάτρα 1, Πρωτόπαπα 1, Πλευρίτου Ε., Ξενάκη 2, Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x