Super League 2

Ίδια (ανθεκτική) ΑΕΚ

Χωρίς τους γνωστούς απόντες -αλλά με την ίδια κάψα να δείξει άμεσα ποιος είναι το αφεντικό- θα ταξιδέψει στα Χανιά η ΑΕΚ. Ενισχυμένη τουλάχιστον με τον Αραβίδη, η Ένωση θα πάει για το «3 στα 3».

Με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα, που δεν την εμπόδισαν πάντως στις δυο πρώτες αγωνιστικές να βγάλει χαρακτήρα και να πάρει δυο δύσκολες νίκες, θα πάει στην Κρήτη η ΑΕΚ.

Παρόλο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς παραμένει ανέτοιμος και (όπως και ο Σοϊλέδης) αποκλείστηκε απ’ την αποστολή του παιχνιδιού της Παρασκευής.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με τον Ανάκογλου που θα κάνει αγώνα δρόμου πλέον για να προλάβει το ματς Κυπέλλου της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Τουλάχιστον ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Χρήστο Αραβίδη, που επιστρέφει απ’ την τιμωρία του και αναμένεται (παρά το γκολ που πέτυχε ο Ντακόλ επί του Απόλλωνα) να επανέλθει και στη βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θ’ αναχωρήσει μετά την προπόνηση της Πέμπτης (12:00) για τα Χανιά αποτελείται από τους εξής: Ανέστη, Βούρα, Αραβίδη, Γεωργέα, Γροντή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Μπακάκη, Μ. Ντούνη, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σαρρή, Σβάρνα, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x