Stoiximan Super League

«Ίδια φιλοσοφία, όσα λεφτά κι αν μπουν»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία, όσα χρήματα κι αν μπουν στην ΠΑΕ, εξέφρασε το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, Δημήτρης Μάρκος, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία, ανεξάρτητα με το αν και πόσα χρήματα θα μπουν στην ομάδα, εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων, Δημήτρης Μάρκος, με αφορμή την επικείμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.

Το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού, εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον κόσμο να στηρίξει ακόμη περισσότερο τη φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Μάρκος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο, για:

-την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η απόδοση έχει αρχίσει να σταθεροποιείται σε καλό επίπεδο και νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα είναι καινούργια με δέκα νέους παίκτες στην ενδεκάδα. Υπήρχαν στην αρχή προβλήματα σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της. Βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι κι ακόμη καλύτερα».

-το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη: «Ήμουν σίγουρος ότι αυτό που πήγαινε να δημιουργηθεί το καλοκαίρι, θα είναι κάτι καλό. Τυχαίνει να βλέπω από μέσα κάποια πράγματα και το πώς δουλεύουν και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είχα πίστη ότι αν αφήσουν να εξελιχθεί, θα είχε αποτέλεσμα, όπως και γίνεται. Γίνεται καλή δουλειά και υπάρχει ηρεμία, παρά τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν μείνει απ’ έξω. Ήμουν σίγουρος ότι αν δεν είχαμε άλλους τριγμούς, θα έρχονταν τα αποτελέσματα».

-αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται φέτος: «Έχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω δημοσίως. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μάθει κάποιος τις δικές μου σκέψεις. Όταν βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, μαθαίνεις από την αρχή να αποκτάς μέταλλο. Βοηθούν και οι προπονητές σε αυτό το κομμάτι. Σιγά-σιγά το καταλαβαίνουν περισσότερο και ανταποκρίνονται καλύτερα».

-την στάση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού: «Η στάση τους είναι καλή και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όταν έχεις αποδεχθεί τα προβλήματά σου και ξέρεις ότι αυτός ο δρόμος που δουλεύεις είναι μονόδρομος, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να στηρίξεις. Προσωπικά, περιμένω ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να μην υπάρχουν ακρότητες, ώστε να μην παίζει η ομάδα σε άδειο γήπεδο, όπως έγινε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα ήταν ουτοπικό να λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σούπερ ομάδα και θα δημιουργούσαμε λάθος προσδοκίες».

-το ενδεχόμενο εισροής νέων κεφαλαίων στην ΠΑΕ: «Υποθετικά μιλώντας, θα έλεγα ότι μπορεί να εξελιχθεί και επικίνδυνα. Για μένα, όσα λεφτά κι αν έρθουν, όσες επενδύσεις κι αν γίνουν, νομίζω ότι θα πρέπει ο σύλλογος να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να μην αλλάξει τρόπο δουλειάς. Να μην αλλάξει και να στηριχθεί αυτή η φιλοσοφία, η οποία αποπνέει υγεία. Θα ήταν ευχής έργο να μπουν περισσότερα λεφτά και να έρθουν καλύτεροι παίκτες, αλλά να εξελιχθεί το ήδη υπάρχον μοντέλο, όχι να πάμε σε κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x