Ελλάδα

Μέξας: «Ιδιαίτερα δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Πρόκληση χαρακτήρισε το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας. Την πολύ καλή ποιότητα και τη μεγάλη εμπειρία του «Δικεφάλου» αναγνώρισε και ο άσος της ομάδας, Τερόν Τζόνσον.

Τις δυσκολίες που θα αντιμετώπισε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ αναγνώρισε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας.

Η ομάδα της Δράμας υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τον τεχνικό του συλλόγου να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως οι παίκτες του αν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το πιστοποίησε αυτό με τη νίκη που έκανε επί ομάδας επιπέδου Ευρωλίγκα όπως η Ζιέλονα Γκόρα για το Γιούροκαπ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και σε ατομικό επίπεδο, με παίκτες έμπειρους και ικανούς, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Είναι έτοιμη ομάδα, με ομοιογένεια, με γεμάτο ρόστερ, με πολλές λύσεις.

Θεωρώ ότι είναι πρόκληση για την ομάδα μας αυτό το παιχνίδι, διότι θα υποδεχθούμε έναν δυνατό αντίπαλο στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε το πιο ανταγωνιστικό μας πρόσωπο μπροστά στους φιλάθλους μας. Για να συμβεί αυτό απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό».

Θα πρέπει η αμυντική μας λειτουργία να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να παρουσιάσουμε σημάδια επιθετικής βελτίωσης προσπαθώντας να χτυπήσουμε κάποιες αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων μας
», σημείωσε ο Μέξας.

Για τον αγώνα κόντρα στον «Δικέφαλο» μίλησε και ο 23χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΚΑΟΔ, Τερόν Τζόνσον, ο οποίος τόνισε ναι μεν πως η αντίπαλη ομάδα διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία, αλλά εκείνος και οι συμπαίκτες του μπορούν να πάρουν τη νίκη.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος, έχει παίκτες που βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο, έχουν μεγάλη επιθυμία για το αποτέλεσμα, πιέζουν στην άμυνα, προσπαθούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό από τον αγώνα του Κυπέλλου, αφού έχει περάσει καιρός από τότε και σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι καλύτερος
», ήταν τα λόγια του Τζόνσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x