Betmasters

Δεν θα υπάρξει νικητής...

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr το γιατί έφτασε η καταλληλότερη στιγμή για την πρώτη ισοπαλία στο Μουντιάλ.

Πολλοί κυνήγησαν το «X» κανείς δεν το έπιασε! Μέχρι και στους πολλούς που είχαν παίξει ισοπαλία στο ματς της Ελβετίας απέναντι στον Ισημερινό, η τύχη γύρισε την πλάτη στο τέλος. Αλλά όπως και να το κάνουμε 11 ματς σερί χωρίς μοιρασιά είναι πολλά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Σήμερα, ημέρα 5η στο Μουντιάλ, Γερμανία και Πορτογαλία κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση σ’ έναν όμιλο όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να σκεφτεί πως θα χάσει την πρόκριση, αφού την τετράδα συμπληρώνουν Γκάνα και ΗΠΑ.

Η ομάδα του Λεβ, που μάλλον προσανατολίζεται σε κάποιες αλχημείες στην ενδεκάδα θέλει να καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση, όπως και οι Ίβηρες. Τα «πάντσερ» θα επιχειρήσουν να παρασύρουν με το γνωστό πάθος τους την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, που σίγουρα θα είναι πιο προσεκτική στο ματς. Η απουσία του Πέπε αλλά και ο γρίφος με την ετοιμότητα του Ρονάλντο σίγουρα θα κάνουν ακόμη πιο επιφυλακτικούς τους Πορτογάλους. Έτσι, όσο περνούν τα λεπτά και το παιχνίδι δεν ξεφεύγει από αυτό το στυλ και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες στην «Αρένα Φοντέ» η ισοπαλία είναι κάτι που δεν θα χαλάσει καμία ομάδα στο φινάλε.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η σταθερή αξία του over φαντάζει σωστή επιλογή. Από τη μία οι μαχητικοί Γκανέζοι θα θέλουν να πάρουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί και να αγχώσουν ένα από τα δύο μεγαθήρια, ενώ οι... τίμιοι παίκτες του Κλίσμαν θέλουν να δείξουν ότι κανείς δεν πρέπει να τους ξεγράφει.

Τέλος, στο... ενδιάμεσο παιχνίδι από το 6ο γκρουπ, Ιράν – Νιγηρία, δίνω προβάδισμα στους Αφρικανούς. Οι παίκτες του Κέσι δεν είχαν καθόλου καλό πρόσωπο στην προετοιμασία τους αλλά το υλικό τους δεν είναι και για... πέταμα. Ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Το διπλό σε τιμές πάνω από 2.00 έχει αξία.

Αναλυτικά:


Γερμανία - Πορτογαλία Χ (3.60)

Ιράν - Νιγηρία 2 (2.00)

Γκάνα - ΗΠΑ over (1.95)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x