Επικαιρότητα

Ικανοποίηση Πούτιν για τη νίκη του Ταγίπ Ερντογάν στο δημοψήφισμα

«Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι σχέσεις μας» δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος κατά τη συνάντηση που είχε με τον τούρκο ομόλογό του στο Σότσι.

«Οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας έχουν αποκατασταθεί πλήρως» δήλωσε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σότσι.

Κατά τις συνομιλίες που είχαν οι δύο άντρες στην κατοικία του ρώσου προέδρου στο Σότσι, ο Πούτιν είπε στον Ερντογάν ότι οι διμερείς σχέσεις προχωρούν όπως «έχει προγραμματιστεί» και ότι είναι επωφελές και για τους δύο ηγέτες να συζητούν σημαντικά διεθνή ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της συριακής κρίσης.

«Η αμοιβαία δουλειά μας δείχνει ότι οι ρωσοτουρκικές σχέσεις έχουν ειδικό καθεστώς και έχουν πλήρως αποκατασταθεί», δήλωσε ο Πούτιν.

Ο ρώσος ηγέτης συνεχάρη για άλλη μια φορά τον Ερντογάν για τη νίκη του στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, και δήλωσε ότι πιστεύει ότι η βελτίωση της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία θα ενισχύσει τις διμερείς σχέσεις.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x