Επικαιρότητα

Ηλεία: Αλλοδαπός συνελήφθη με χασίς και κλεμμένη μηχανή

Κυκλοφορούσε επί τρία χρόνια με την μηχανή ανενόχλητος - Αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Πραγματικό... «μπουμπούκι» αποδείχθηκε ένας νεαρός από το Μπανγκλαντές που στοχοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έρευνα σε ένα πρόχειρο κατάλυμα όπου κατοικεί στην κοινότητα Μέλισσα της Ηλείας και διαπίστωσαν ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 121 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 65 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, αλλά και μια μοτοσικλέτα την οποία αποδείχθηκε ότι ο 27χρονος αλλοδαπός είχε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια και κυκλοφορούσε σαν... κύριος με αυτήν!

Η μηχανή αποδόθηκε στον 50χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη της και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, ενώ παρέλαβε και την δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που σχηματίστηκε σε βάρος του.

*** Μια μίνι χασισοφυτεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 31χρονου Έλληνα στον Πύργο, κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν μετά από πληροφορίες τις οποίες είχαν. Συγκεκριμένα, ξερίζωσαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων και κατέσχεσαν 18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x