Χάντμπολ

Ίλιτς και Αλβανός παρέα στο «Λουξ Cup»

Ο κορυφαίος Μόμιρ Ίλιτς και ο Αλέξης Αλβανός μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το «Λουξ Cup 2015», που γίνεται στην Πάτρα και αποθεώθηκαν απ' τους εκκολαπτόμενους αθλητές του χάντμπολ.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Μόμιρ Ίλιτς και τον Αλέξη Αλβανό είχαν οι νεαροί αθλητές του χάντμπολ που συμμετέχουν στο επιτυχημένο «Λουξ Cup 2015», που ξεκίνησε χθες στην Πάτρα με τη συμμετοχή 35 ομάδων και περίπου 800 αθλητές.

Οι δύο χαντμπολίστες είχαν συνεργαστεί για τρία χρόνια στην γερμανική Γκούμερσμπαχ, όπου σήκωσαν και το Ευρωπαϊκό.

Ο Σέρβος πρώτος σκόρερ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ είδε την αγάπη των μικρών αθλητών, που δεν σταμάτησαν να του ζητούν αυτόγραφα και μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου για την παρουσία του εκεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά. Ελπίζω πως η παρουσία μου θα φέρει κάτι στο ελληνικό χάντμπολ. Εύχομαι απ’ τα 700 παιδιά που βρίσκονται εδώ να βγουν νέοι πρωταθλητές που θα αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα», ενώ για την συνεργασία του με τον Αλέξη Αλβανό στην γερμανική Γκούμερσμπαχ σχολίασε:

«Ο χρόνος που περάσαμε ήταν πολύ δημιουργικός. Περάσαμε τρία χρόνια μαζί, πήραμε ευρωπαϊκό τρόπαιο… Χαίρομαι πάρα πολύ που μετά από τόσο καιρό βρισκόμαστε ξανά, είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

inner

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Αλβανός σχολίασε την ηχηρή παρουσία των παιδιών στην διοργάνωση, τονίζοντας:

«Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι να εδραιωθεί, να γίνεται κάθε χρόνο και να είμαστε κι εμείς σε θέση να βοηθάμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να γνωρίσουν μεγάλους αθλητές, αλλά κι εμείς να τους δούμε ταλέντα που αναπτύσσονται».

Όσο για το «καυτό» θέμα της μεταγραφής του σχολίασε γελώντας: «Θα κοπώ σε τέσσερα μέρη για να δώσω λίγο στον καθένα. Δεν ξέρω καθόλου τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x