Ελλάδα

Ημέρα αφίξεων

Στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού έρχονται σήμερα και οι τελευταίοι διεθνείς του Ευρωμπάσκετ, Ρόκο Λένι Ούκιτς και Γιόνας Ματσιούλις.

Οι δύο παίκτες που… απομένουν για να υπάρξει απαρτία στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, έρχονται σήμερα στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Λιθουανό Γιόνας Ματσιούλις και τον Κροάτη, Ρόκο Λένι Ούκιτς, που τρείς μόλις ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, θα βρίσκονται στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για την τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Οι δύο παίκτες, θα αφιχθούν σήμερα (25/09) και αύριο θα κάνουν τη πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα. Όπως είναι φυσικό, θα είναι κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή (27/09) για το τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ» της Μόσχας, αν και δεν αποκλείεται ο Αργύρης Πεδουλάκης να μην τους δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής για λόγους ξεκούρασης.

Στο αεροπλάνο για Ρωσία θα μπει και ο Στεφάν Λάσμε, που δεν αποκλείεται να πάρει αγωνιστικά λεπτά για να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός προπονήσεων για ένα και πλέον μήνα. Μοναδικός απών από τα φιλικά με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι ή Λοκομοτίβ Κουμπάν, θα είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που συνεχίζει θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x