Stoiximan Super League

Ημέρα βράβευσης στον ΟΦΗ

Τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 27ης αγωνιστικής παρέλαβαν την Πέμπτη (4/4) οι παίκτες του ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου, αντίστοιχα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) απονεμήθηκαν στους παίκτες του ΟΦΗ, Βασίλη Κουτσιανικούλη και Θανάση Παπάζολγου τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Παπάζογλου υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο βραβείο δεν είναι ατομικό, αλλά ομαδικό:

«Μπορεί να είναι προσωπικό το βραβείο, αλλά ουσιαστικά είναι όλης της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία που παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να πιάνουμε καλή απόδοση και σε αυτό το παιχνίδι με τα Γιάννινα, έτυχε εγώ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτό προέρχεται από την σκληρή δουλειά. Είναι επιβράβευση για μένα και την ομάδα. Με βοηθάει και τη βοηθάω και εγώ όσο μπορώ. Τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Βασίλη Κουτσιανικούλη που πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

«Είναι ένα σπουδαίο βραβείο για μένα. Είναι σημαντικό ότι ήρθε. Όπως είναι σημαντικό και το δεύτερο βραβείο για το Θανάση (Παπάζογλου). Είναι πολύ χαρούμενος, αν και ήρθε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά προβλήματα και ελπίζω να τα μειώσουμε όσο γίνεται».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x