Ελλάδα

Ίνγκλις: «Γι’ αυτό τη λένε βασίλισσα την ΑΕΚ»

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ιστορίας της ΑΕΚ, ο Καρλ Ίνγκλις δήλωσε έτοιμος να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της κατά την παρουσίασή του.

Καλά διαβασμένος για το παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα αισιόδοξος και αποφασισμένος για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Καρλ Ίνγκλις κατά την παρουσίασή του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 32χρονος Καναδός σούτινγκ γκαρντ μίλησε για:

-το αγωνιστικό του προφίλ: «Σίγουρα το σκοράρισμα είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά θα βοηθήσω την ΑΕΚ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν αλλά την λένε Βασίλισσα της Ελλάδας».

-τι γνωρίζει για την ΑΕΚ: «Ξέρω κάποια πράγματα για την ιστορία της ΑΕΚ και γνωρίζω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω παίξει άλλωστε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».

-τους στόχους της ΑΕΚ: «Στόχος είναι να μπούμε στα play offs και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτό. Χτίζουμε κάτι καλό εδώ, όλοι οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ξεκινάμε κάτι καινούριο και είναι κάτι ωραίο που θα παίξω στην Ελλάδα σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα με διαφορετικό κόσμο. Μακάρι η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια να βγει στην Ευρώπη και να παίξω ξανά εκεί».

-την αγωνιστική του κατάσταση εν όψει του ματς με τον Ολυμπιακό: «Έπαιξα κάποια ματς με τον Καναδά το καλοκαίρι και έχω καλή φυσική κατάσταση. Για το αγωνιστικό θα το δούμε τη Δευτέρα».

-τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί είναι φανταστικοί, έχω παίξει σε ελληνικά γήπεδα. Ελπίζω τη Δευτέρα να τους δώσω και εγώ περισσότερους λόγους να πανηγυρίσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x